Uw adviseur

Wij verstrekken u desgewenst graag nader persoonlijk advies of begeleiden en ondersteunen u bij het afwikkelen van een nalatenschap of het doen van een aangifte erfbelasting.

Wij kunnen u ook adviseren over de voor u meest geschikte testamentvorm. Ook als u ondernemer of groot aandeelhouder in een eigen BV bent.
Daarbij kunnen wij u ook adviseren over de bedrijfsopvolgings-faciliteiten en andere zaken die in het kader van de bedrijfsopvolging voor u en uw bedrijfsopvolger van belang zijn.

Bij een conflict tussen de erfgenamen over een nalatenschap kunnen wij als coach of als deskundige voor een erfgenaam optreden.

U kunt ons in uw testament ook als uw executeur benoemen. Wij zullen uw nalatenschap doelmatig afwikkelen zonder daarbij de benodigde piŽteit uit het oog te verliezen. Ook wanneer daarbij een onderneming betrokken is.
Wanneer u in een testament als executeur bent benoemd en het testament daar de gelegenheid voor geeft kunt u ons bij de afwikkeling van de nalatenschap ook als tweede executeur toevoegen dan wel ons volmacht geven voor de afwikkeling van de nalatenschap of ons als executeur in uw plaats laten stellen.

Wanneer u de nalatenschap beneficiair heeft aanvaard kunnen wij ook de procedure van de wettelijke vereffening voor u verzorgen.

Stijnman Consultancy is uw deskundige en ervaren adviseur en dienstverlener bij alles wat met erfrecht, huwelijksvermogensrecht, successierecht (erfbelasting en schenkbelasting) en de afwikkeling (ook cijfermatig) van een nalatenschap te maken heeft.

De heer Mr. R. Stijnman is tevens beŽdigd kandidaat-notaris, mediator en lid van het Genootschap van Estate Planners alsmede van de Vereniging van Mediators in het Notariaat (VMN).

U kunt ons als volgt bereiken:

Stijnman Consultancy

Monnetflat 1A te Uithoorn
(bezoek alleen op afspraak)

Postbus 127
1420 AC Uithoorn

T:   0297-224768
E: info@mijn-nalatenschap.nl
W: www.stijnmanconsultancy.nl

Wij werken landelijk en hebben contacten met verschillende notarissen en advocaten in Nederland, zodat wij alle eventueel benodigde (notariŽle) akten en verklaringen (ook de verklaring van erfrecht) snel en efficiŽnt voor u kunnen verzorgen en u bij geschillen zo nodig zeer spoedig kunnen voorzien van rechtsvertegenwoordiging bij de Rechtbank.

 

 

Disclaimer
Wij zullen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de inhoud van deze website. Gebruik van informatie van deze website geschiedt geheel voor eigen risico en biedt geen enkele grond voor aansprakelijkheidstelling van Stijnman Consultancy of aan haar gelieerde adviseurs.

Het is niet toegestaan teksten of foto's van deze website voor eigen (persoonlijke en/of commerciŽle) doeleinden te gebruiken en te vermenigvuldigen zonder toestemming van de auteur, vormgever en/of de fotograaf.

Home
Uw adviseur
De nalatenschap
De executeur
Nieuws